Grindtorpskyrkan

Om oss

Grindtorpskyrkan hittar du i centrala Täby, ett par hundra meter från Täby Centrum. Grindtorpskyrkan önskar vara hela livets kyrka - en plats dit alla är välkomna i både glädje och sorg.

bildspel bildspel bildspel

Grindtorpskyrkan är en församling full av liv. Navet i församlingen är söndagsgudstjänsterna kl 11!

Varje söndag efter gudstjänsten erbjuds kyrkkaffe - en viktig träffpunkt för gemenskapen och för att lära känna nya människor.

Välkommen du också!

På gång

fr 21/11 20:00 Ungdomssamling
Mer information på Facebook
22/11 11:00 Mansbrunch
Välkommen till en brunch där Stig Öberg kommer att dela tankar kring ämnet Gudsbilden i Bibeln. Anmäl er till Peter Ludwig via sms till 070-7816950 eludwig1000@msn.com">...
14:00 Seminarium om romernas situation i Sverige
Helen Lind Jaktlund, Kjell Waern och romen Vezo Kwiek medverkar. Romsk sång o musik.
Mer

Välkommen till Grindtorpskyrkan

I vår kalender ser du vad som är på gång i Grindtorpskyrkan. Våra gudstjänster och samlingar är öppna för alla.

Våra medarbetare är Annika Bjurling och Tatta Lennartsson.

HIMLAwebb