Grindtorpskyrkan

Om oss

Grindtorpskyrkan hittar du i centrala Täby, ett par hundra meter från Täby Centrum. Grindtorpskyrkan önskar vara hela livets kyrka - en plats dit alla är välkomna i både glädje och sorg.

Grindtorpskyrkan är en församling full av liv. Navet i församlingen är söndagsgudstjänsterna kl 11!

Varje söndag efter gudstjänsten erbjuds kyrkkaffe - en viktig träffpunkt för gemenskapen och för att lära känna nya människor.

Välkommen du också!

På gång

tors 24/4 13:00 Gemenskapsträff
Nils-Erik Bergman berättar om "tre tuffa tanter" - Läkarmissionens medarbetare i världen - och berättar också om Läkarmissionens hjälpinsatser
fre 25/4 20:00 Ungdomssamling
Mer information på Facebook
sön 27/4 11:00 Gudstjänst
Bygge pågår - förlåtelse. Beo Mellergård predikar. Sång av Anneli Sternegård samt lovsång. Joy (3-9 år) och kristendomsskola. Kyrkkaffe. Extra församl...
Mer

Välkommen till Grindtorpskyrkan

I vår kalender ser du vad som är på gång i Grindtorpskyrkan. Våra gudstjänster och samlingar är öppna för alla.

Vår pastor Beo Mellergård kan nås på telefon 08-792 33 32.

HIMLAwebb