Grindtorpskyrkan

Grindtorpskyrkan hittar du i centrala Täby, ett stenkast från Täby Centrum. Grindtorpskyrkan önskar vara hela livets kyrka - en plats dit alla är välkomna i både glädje och sorg.
Navet i församlingen är söndagsgudstjänsten! Varje söndag efter gudstjänsten erbjuds kyrkkaffe - en viktig träffpunkt för gemenskapen och för att lära känna nya människor.

Välkommen du också!

På gång

26/3 11:00 Gudstjänst
Predikan Roger Arnfjell. Sång Anders Bard. Skatten och Upptäckarna. Kyrkkaffe.
ti 28/3 19:00 Bön
on 29/3 10:00 Bön och bibelläsning
Mer

Vi söker en ungdomsledare/ungdomspastor

Vi söker en ungdomsledare/ungdomspastor som tillsammans med oss vill utveckla ungdomsarbetet i två pingstförsamlingar i norra Storstockholm - Grindtorpskyrkan i Täby och Centrumkyrkan i Vallentuna. Mer information om tjänsten och intresseanmälan hittar du här

Tacokvällar

Vissa fredagar är det Tacokväll i Grindtorpskyrkan!
Vi lagar maten tillsammans kl 17 och äter sedan vid ca 17.45. 18.30 går de som vill (barn, ungdomar och vuxna) till Näsbydalsskolan för att spela innebandy. Kostnaden för kvällen är 50 kr/person (150 kr/familj).
Håll utkik i kalendern!

Hemsida från Lawebb