VÄLKOMMEN PÅ FAMILJEFRUKOST

Inbjudan-famgudstj_starsida_2.jpg

Vi vill gärna berätta för er föräldrar vad vi gör i Söndagsskolan i Grindtorpskyrkan, Täby. Och höra era tankar inför utvecklingen av vårt arbete med barnen i Skatten och Upptäckarna. Därför bjuder vi nu in till ”Familjefrukost med föräldramöte”, där alla familjer, vars barn har besökt oss på Skatten eller Upptäckarna under de senaste åren, är välkomna att delta.

Vi kommer att:
- äta gemensam frukost
- ordna pyssel och lek för alla barnen
- berätta för er föräldrar om vår verksamhet
- prata om hur du som förälder kan interagera med barnen utifrån vad ditt
barn har lärt sig i söndagsskolan
- låta er få komma med tankar och idéer till utveckling för vår verksamhet

FAMILJEGUDSTJÄNST
Efter frukosten är alla familjer välkomna in i stora kyrksalen för att fira Familje-
gudstjänst/Gudstjänst För Små och Stora med Tina Fosselie.
Start klockan 11:00.

Familjefrukosten är kostnadsfri. Meddela gärna att ni kommer, hur många ni blir och eventuella matallergier till info@grindtorpskyrkan.se så vi vet hur många vi ska duka för. Kom ihåg att hela familjen är välkommen!

Varmt välkomna på Familjefrukost med oss!

//Barnledarna i Skatten och Upptäckarna

Banner_blogg_barnen_grindt.jpg

AKTUELLT!

KOM OCH VAR MED! Uppstart för alla barn, söndag 20 januari.

Till Skatten och Upptäckarna kan du komma varje söndag under hela våren, fram till sommarfesten. Varje söndag startar vi kl 11:00 inne i kyrksalen, med den ordinarie gudstjänsten. Omkring kl 11:07 går alla barn och ledare sedan ut till våra egna (söndagsskolans) lokaler och där delar vi upp oss i Skatten eller Upptäckarna, beroende på ålder och var man bäst känner sig hemma.

Alla barn som vill är VARMT VÄLKOMNA att vara med, vare sig du varit med tidigare eller ej. Och vare sig du har möjlighet att vara med mycket eller lite framöver. Kom som du är – när du vill!

VÄLKOMMEN PÅ SÖNDAG!

Längre ner på denna sida kan du läsa mer om våra olika grupper, Skatten och Upptäckarna.

Barn_dubbelbild_vt18.jpg

Lejonet Skattis gillar också att vara med i söndagsskolan!

Barn_dubbelbild_vt18_2.jpg

Efter samlingen är det pyssel för alla som vill!

Bild_inlagg_barn_jan18.jpg

15 januari 2018

ÄÄÄNTLIGEN är det dags!
På söndag (21 januari) kl 11:00 startar vi upp en ny spännande termin med Skatten och Upptäckarna. Alla barn är välkomna att vara med, även om du inte varit med tidigare. Vi ses!

19 November 2017

Vad roligt att så många kom och var med på Gudstjänst för SMÅ och stora med Tina Fosselie i söndags!
Det blev en härligt levande gudstjänst med sång och musik och som ett komplement till Tinas predikan fick vi se ett drama om när Jesus förvandlade fem bröd och två fiskar till massor av mat åt tusentals och när Jesus gick på vattnet. Dramat framfördes av Skatten-barnen Linnea och Johannes som gjorde det superbra – trots att de bara hade haft en stund innan gudstjänsten på sig att öva! :) Fler familjegudstjänster som dessa kommer även under våren. Håll utkik efter "Gudstjänst för små och stora" i vårt program. Men tills dess laddar vi nu för ...

VÅRA GRUPPER

Skatten (Söndagsskola)
Skatten är barnens egen gudstjänst på söndag förmiddag. En dryg timme fullproppad med sång, bibelberättelser, lekar, tävlingar, pyssel m.m. Mycket uppskattat av både föräldrar och barn. För barn 3-10 år.
Vid frågor kontakta: info@grindtorpskyrkan.se

Upptäckarna (Kristendomsskola)
För de äldre barnen finns Kristendomsskolan, parallellt med söndagsgudstjänsten. Där blir det samtal, diskussioner, funderingar och fördjupning i den kristna tron med utgångspunkt i Bibeln. För barn 10-15 år.
Vid frågor kontakta: info@grindtorpskyrkan.se

Senast uppdaterad 190207