Banner_blogg_barnen_grindt.jpg

AKTUELLT!

KOM OCH VAR MED!

Till Skatten och Upptäckarna kan du komma varje söndag under hela våren, fram till sommarfesten. Varje söndag startar vi kl 11:00 i söndagsskolans rum. Vi sjunger några sånger tillsammans. Sedan delar vi upp oss i Skatten och Upptäckarna, beroende på ålder och var man bäst känner sig hemma.

Alla barn som vill är VARMT VÄLKOMNA att vara med, vare sig du varit med tidigare eller ej. Och vare sig du har möjlighet att vara med mycket eller lite framöver. Kom som du är – när du vill!

VÄLKOMMEN PÅ SÖNDAG!

Längre ner på denna sida kan du läsa mer om våra olika grupper, Skatten och Upptäckarna.

Barn_dubbelbild_vt18.jpg

Barn_dubbelbild_vt18_2.jpg

Efter samlingen är det pyssel för alla som vill!

Bild_inlagg_barn_jan18.jpg

15 januari 2018

ÄÄÄNTLIGEN är det dags!
På söndag (21 januari) kl 11:00 startar vi upp en ny spännande termin med Skatten och Upptäckarna. Alla barn är välkomna att vara med, även om du inte varit med tidigare. Vi ses!

19 November 2017

Vad roligt att så många kom och var med på Gudstjänst för SMÅ och stora med Tina Fosselie i söndags!
Det blev en härligt levande gudstjänst med sång och musik och som ett komplement till Tinas predikan fick vi se ett drama om när Jesus förvandlade fem bröd och två fiskar till massor av mat åt tusentals och när Jesus gick på vattnet. Dramat framfördes av Skatten-barnen Linnea och Johannes som gjorde det superbra – trots att de bara hade haft en stund innan gudstjänsten på sig att öva! :) Fler familjegudstjänster som dessa kommer även under våren. Håll utkik efter "Gudstjänst för små och stora" i vårt program. Men tills dess laddar vi nu för ...

VÅRA GRUPPER

Skatten (Söndagsskola)
Skatten är barnens egen gudstjänst på söndag förmiddag. En dryg timme fullproppad med sång, bibelberättelser, lekar, tävlingar, pyssel m.m. Mycket uppskattat av både föräldrar och barn. För barn 3-10 år.
Vid frågor kontakta: info@grindtorpskyrkan.se

Upptäckarna (Kristendomsskola)
För de äldre barnen finns Kristendomsskolan, parallellt med söndagsgudstjänsten. Där blir det samtal, diskussioner, funderingar och fördjupning i den kristna tron med utgångspunkt i Bibeln. För barn 10-15 år.
Vid frågor kontakta: info@grindtorpskyrkan.se

Senast uppdaterad 190408