Banner_blogg_barnen_grindt.jpg

AKTUELLT!

KOM OCH VAR MED! Uppstart för alla barn, söndag 2 september.

Till Skatten och Upptäckarna kan du komma varje söndag under hela hösten, fram till julfesten som kommer att vara den 1 advent. Varje söndag startar vi kl 11:00 inne i kyrksalen, med den ordinarie gudstjänsten. Omkring kl 11:07 går alla barn och ledare sedan ut till våra egna (söndagsskolans) lokaler och där delar vi upp oss i Skatten eller Upptäckarna, beroende på ålder och var man bäst känner sig hemma.

Alla barn som vill är VARMT VÄLKOMNA att vara med, vare sig du varit med tidigare eller ej. Och vare sig du har möjlighet att vara med mycket eller lite framöver. Kom som du är – när du vill!

VÄLKOMMEN PÅ SÖNDAG!

Längre ner på denna sida kan du läsa mer om våra olika grupper, Skatten och Upptäckarna.

Barn_dubbelbild_vt18.jpg

Lejonet Skattis gillar också att vara med i söndagsskolan!

Barn_dubbelbild_vt18_2.jpg

Efter samlingen är det pyssel för alla som vill!

Bild_inlagg_barn_jan18.jpg

15 januari 2018

ÄÄÄNTLIGEN är det dags!
På söndag (21 januari) kl 11:00 startar vi upp en ny spännande termin med Skatten och Upptäckarna. Alla barn är välkomna att vara med, även om du inte varit med tidigare. Vi ses!

19 November 2017

Vad roligt att så många kom och var med på Gudstjänst för SMÅ och stora med Tina Fosselie i söndags!
Det blev en härligt levande gudstjänst med sång och musik och som ett komplement till Tinas predikan fick vi se ett drama om när Jesus förvandlade fem bröd och två fiskar till massor av mat åt tusentals och när Jesus gick på vattnet. Dramat framfördes av Skatten-barnen Linnea och Johannes som gjorde det superbra – trots att de bara hade haft en stund innan gudstjänsten på sig att öva! :) Fler familjegudstjänster som dessa kommer även under våren. Håll utkik efter "Gudstjänst för små och stora" i vårt program. Men tills dess laddar vi nu för ...

VÅRA GRUPPER

Skatten (Söndagsskola)
Skatten är barnens egen gudstjänst på söndag förmiddag. En dryg timme fullproppad med sång, bibelberättelser, lekar, tävlingar, pyssel m.m. Mycket uppskattat av både föräldrar och barn. För barn 3-10 år.
Vid frågor kontakta: info@grindtorpskyrkan.se

Upptäckarna (Kristendomsskola)
För de äldre barnen finns Kristendomsskolan, parallellt med söndagsgudstjänsten. Där blir det samtal, diskussioner, funderingar och fördjupning i den kristna tron med utgångspunkt i Bibeln. För barn 10-15 år.
Vid frågor kontakta: info@grindtorpskyrkan.se

Sportgruppen
Du som är 7 år och äldre är välkommen att spela innebandy! Några fredagar per termin, mellan kl. 19-20, spelar vi tillsammans i Näsbydalsskolans gymnastiksal som ligger ett stenkast från kyrkan. Självklart är föräldrar och yngre ungdomar också välkomna att vara med! Håll utkik i kalendern.
Vid frågor kontakta: Daniel Tönnäng, 073 961 80 29, daniel@tonnang.net