Coronaviruset

Vi lever i en tid som är mycket omtumlande och innebär stora omställningar för oss både privat och som församling. Vi har nu fått nya restriktioner att förhålla oss till. Det innebär att adventstiden kommer att bli annorlunda. Från och med 1:a advent blir det bara digitala gudstjänster över YouTube. Där finner du också andakter och tidigare gudstjänster. Alla julkonserter ställs in. Istället kommer vi att fylla våra digitala gudstjänster med advents- och julsånger.

Bönen på tisdagskvällar blir över Zoom. Vill du vara med, skicka en epost till Sven-Gunnar Hultman, sven-gunnar.hultman@pingst.se

Tweens, Fredagsmys och Skatten & Upptäckarna har tagit jullov. Det finns möjlighet att få tillgång till söndagsskolaplay för de som är intresserade. Maila tina@grindtorpskyrkan.se

Har du behov av samtal så får du gärna kontakta våra pastorer.